maanantai 20. helmikuuta 2012

Jyväskylä 18.-19.2.2012

Sekä Almeria että Alinda debytoivat Jyväskylän näyttelyissä ja Kuuratassuilla oli kyllä erittäin menestyksekäs ja muutenkin mukava viikonloppu.

Perjantaina hieman jännitti ajokelin takia, sillä koko viikonlopuksi oli luvattu huonoa ajokeliä. Onneksi hotellihuone oli kuitenkin varattuna koko viikonlopuksi, joten perjantaina sai ajella ilman kiirettä kun ei tarvinnut ehtiä suoraan näyttelyihin. Perjantai-ilta oli ehtinyt jo pitkälle, kun pääsimme perille, mutta ehti siinä tovin istua erittäin mukavassa seurassa. Kyllä oli mukava nähdä ihmisiä, joita ei ollut hetkeen nähnyt! Erittäin positiivista oli, että Jade (=Almeria) ei jännittänyt hotellihuoneessa oleskelua vaan ruoka maistui ihan normaalisti ja huone otettiin reippaasti haltuun samantien. Ihana tyttö <3

Lauantaina siirryttiin sitten näyttelypaikalle. Hieman tiivistähän Killerillä oli, mutta näyttelyt olivat kuitenkin mukavan pienet ja viihtyisät. Jade nukkui aika paljon, välillä halusi tulla ulos häkistä ja rauhoittui kun piti ajoittain sylissä ja antoi ihmetellä paikan meininkiä.
Lopulta se arvostelukin sitten koitti

Jade kummasteli ympäristöä leipoen ja kehräten <3
Ensin neiti ei olisi tahtonut katsoa yhtään tuomaria päin :D...mutta lopulta neiti sen teki ja tuomari oli menettänyt sydämensä. Jaden ilmeessä oli kuulemma jotakin erittäin ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa ja jos olisi tehnyt valintansa sydämensä mukaan, olisi Jade ollut Ex1. Sisko Nessulla (=Alinda) oli kuitenkin tuomarin mielestä hivenen parempi profiili ja kroppa ja Nessu oli Ex1. Mehän olimme tietysti tyytyväisiä siitä, että sisarukset olivat näin tasaisia ja erittäin hienojahan ne ovat molemmat!Lopulta arvostelu oli kirjoitettu ja tuomari toivoi näkevänsä Jaden puolen vuoden päästä, kun neiti on kehittynyt!! Jade oli hänen mielestään "wow" ja "amazing". Ei ilmeisesti mitenkään huono kakkonen ;)

Nessun korvat olisivat vähän alempana saaneet olla, mutta kyllä ne varmaan laskeutuu kunhan pää levenee tytön kasvaessa :)


Nessu pääsi kisaamaan värin parhaasta velipuoltaan Lumikissan Bestmania vastaan!
...ja siskopuolihan sen voiton vei ;)
Ja lopuksi vielä voitoista maukkain: BEST IN SHOW <3Sunnuntaina oli sitten uusi arvostelu :)Tällä kertaa tuomari oli sitä mieltä, että Jadella oli parempi kroppa kuin sisko Nessulla (hassua miten nämä mielipiteet vaihtelee niin hurjasti tuomareittain :D)

Jade hävisi näytettyään liian kiltiltä, mitä on vaikea uskoa kun näitä kuvia katsoo :D

...vaikka kyllä se siskokin osaa näyttää vihaiselta ;)

Ja Nessu oli myös sunnuntaina sekä värin paras että BEST IN SHOW!!

Kyllä tästä kelpaa jatkaa seuraaviin näyttelyihin :) Nessu suuntaa maaliskuussa Tanskaan yhden päivän näyttelyyn, jossa on yhden päivän aikana kolme eri näyttelyä. Jaden seuraava näyttely ei ole vielä selvillä :)

Kiitos kaikille ihanille ihmisille seurasta viikonlopun aikana ja toivottavasti nähdään pian <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti